Ξενοδοχείο Mediterranean Royal

Ένα εξαιρετικό θέρετρο, ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στη Σαντορίνη, ένα σύμβολο της περιοχής, βρίσκεται στη νοτιοανατολική ακτή του νησιού της Σαντορίνης.

Το ξενοδοχείο στη Σαντορίνη Mediterranean Royal άνοιξε τις πόρτες του τον Ιούνιο του 2005 και από τότε προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στους επισκέπτες του. Η τοποθεσία του πολυτελούς ξενοδοχείου στη Σαντορίνη Mediterannean Royal το καθιστά ιδανικό για ήσυχες και ξεκούραστες διακοπές, ενώ μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στη Σαντορίνη, το Mediterranean Royal Hotel βρίσκεται μέσα σε 8 στρέμματα γης, 100 μέτρα από την πανέμορφη αμμώδη παραλία στην περιοχή του Καμαρίου, 3 χλμ από την κεντρική πλατεία του παραδοσιακού χωριού Καμάρι, 8 χλμ. από την πόλη Φηρά και 20 χλμ. από την πανέμορφη Οία.

Το ξενοδοχείο στη Σαντορίνη Mediterranean Royal Hotel διαθέτει ένα συναρπαστικό και ποικίλο φάσμα γαστρονομικών απολαύσεων στο κεντρικό εστιατόριο στην παραλία και στο "A la carte" εστιατόριο.

Με πολλές υπηρεσίες και δραστηριότητες, το ξενοδοχείο μας σας προσφέρει περιπέτεια και χαλάρωση που δεν θα θέλατε να χάσετε.

Το Mediterranean Royal Ξενοδοχείο στη Σαντορίνη είναι επίσης μέλος της "Medhotels" ομάδα των ξενοδοχείων (Mediterranean Beach - Imperial Med - Aqua).

Affiliate Hotels

Drag Open / Close

Ο καιρός στην Σαντορίνη

- °C  no forecast
BOOK NOW
Mediterranean Royal Hotel, Santorini

Εγγραφή στο newsletter μας

Email sent.Thank you

Προσφορές στη Σαντορίνη

Δείτε τις μοναδικές προσφορές του Mediterranean Royal Hotel

GO

90 ΑΝΑ
ΔΩΜΑΤΙΟ
OK

ΧΑΜΗΛΩΤΕΡΗ ΤΙΜΗ

Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση».
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης